Distribuiţi
In jos
avatar
Mesaje : 28
Puncte : 2147483647
Vezi profilul utilizatoruluihttp://web-tutorials.wikiforum.ro

Regulament forum

la data de Vin Aug 16, 2013 2:42 am
1. Conţinutul mesajelor şi subiectelor
Web-Tutorials nu tolerează materialele pornografice destinate adulţilor, pirateria, drogurile, torentele sau orice alt conţinut care încalcă legea. Orice membru care postează un astfel de conţinut va primi un advertisment. Dacă sunt mai multe postări de acest gen, autorul va fi exclus pe adresa IP şi pe cont.
Limbajul vulgar nu este tolerat, utilizatori care poartă un astfel de limbaj pot primi advertisment sau chiar ban. Noi nu avem nevoie de membri care să nu poata purta o discuţie decentă.

2. Titlul subiectelor
Titlul subiectului trebuie să fie unul explicit, care are legatură cu conţinutul subiectului. Titlurile de gen "Ajutor", "Help", "Problemă", nu sunt tolerate. Mai sunt şi exceptii la membri care sunt înregistraţi recent, aceştia după 2 zile de la înregistrare vor putea fi sancţionaţi.

3. Publicitate pe forum
Publicitatea este permisă doar în locurile speciale, în niciun caz în alte secţiuni ale forumului. Astfel de activităţi pot duce la sancţionare sau chiar ban, dacă sunt mai multe topicuri de tip reclamă.

4. Boldul şi culorile
Bold-ul şi culorile sunt rezervate pentru membrii staff. În schimb puteţi utiliza subliniere , italic sau tăiat pentru a evidenţia un anumit cuvânt. Nu abuzaţi de acest drept!

5. Mesaje de tip spam
Mesajele de tip spam pot duce la sancţionarea membrului respectiv. Mesajele postate trebuie să fie diferite şi nu de acelaşi fel. Astfel de mesaje le considerăm ca fiind spam.

6. Limba forumului
Limba de bază a forumului este limba Română. Toate subiectele; tutorialele; anunţurile; comentăriile vor fi realizate în limba Română. În cazul În care nu cunoaşteţi limba Română, puteţi utiliza limba engleză. (If you do not know Romanian, you can use only English)
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum